AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak satır görmek

Kahve falında bıçak satır görmek

Kahve falında bıçak satır görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bıçak satır gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Kahve falında bıçak ve satır görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işarettir.

Kahve falında bıçak satır görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sevindirici haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında et satırı görmek zor zamanlar geçireceğine, onlardan fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında satırla kavga etmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında satırla kolunu kesmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde satır görmek mal sahibi olacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında satır bilemek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında satırla parmak kesmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir