AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak saplandığını görmek

Kahve falında bıçak saplandığını görmek

Kahve falında bıçak saplandığını görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, hastalıkların sona ereceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında bıçak saplandığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında sapsız bıçak görmek işlerin başına geçeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine delalet eder.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir