AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek zenginleşeceğine, fakirleşeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil saplı bıçak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak saplandığını görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına inanılır.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine delalet eder.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına bıçak saplanmak fal sahibinin muradına ereceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında saplanmış bıçak görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında bıçak saplanması görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir