AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek kaybettiği şeyi bulmasına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, dileklerin kabul olacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, canın sıkılacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işarettir.

Kahve falında beyaz saplı bıçak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sapı olmayan bıçak görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir