AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak kırmak görmek

Kahve falında bıçak kırmak görmek

Kahve falında bıçak kırmak görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak kırmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Kahve falında bıçak kırmak görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında bıçağı kırmak arif ve alim kimseler arasına gireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında su bardağı kırmak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına inanılır.

Kahve falında küp kırmak işlerin daha kötüleşeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret eder.

Kahve falında parmağını kırmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ceviz kırmak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında suya yumurta kırmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir