AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağını kırmak

Kahve falında parmağını kırmak

Kahve falında parmağını kırmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında parmağını kırmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Kahve falında birinin parmağını kırmak iyilik görüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağını kırmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, yaşamına renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak kırmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bardak atıp kırmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyleri kırmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saksı kırmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tütün kırmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında keçinin boynuzunu kırmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir