AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçağı kırmak

Kahve falında bıçağı kırmak

Kahve falında bıçağı kırmak bir bebek sahibi olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, sorunların sürekli artacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında bıçağı kırmak gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yaşadığınız yeri daha konforlu bir yere dönüştürmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında bıçağı kırmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak kırmak görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında porselen tabak kırmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, iş hayatında zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında pot kırmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını kırmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına yorulur.

Kahve falında cam masa kırmak hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında şişe kırmak görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir