AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak

Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak

Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, rahat bir nefes alınacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında düşmanın bıçağını kırmak kötü giden işlerin düzeleceğine, maddi gücünün eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçağı kırmak insanların hayranlığını kazanacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Kahve falında bıçak kırmak görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna inanılır.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak zarar edeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından bıçaklanmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yalan söylemeyeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanın elinde bıçak görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir