AnaSayfa / Genel / Kahve falında küp kırmak

Kahve falında küp kırmak

Kahve falında küp kırmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, saadete ereceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında küp kırmak gördüyseniz:

  • Romantizm ön planda aldığınız işaretleri doğru değerlendirmelisiniz.

Kahve falında küp kırmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında peynir küpü görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında renkli küp şeker görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın küp bulmak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz küp şeker görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında bir küp altın bulmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kübra ismini görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turşu küpü görmek rahat bir hayata kavuşacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir