AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamı bıçakla öldürmek

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek kişinin rahat bir nefes alacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Kahve falında adamı bıçaklayarak öldürmek büyük emekler vereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine inanılır.

Kahve falında bir adamı bıçaklayarak öldürmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adamı bıçakla öldürmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamın bıçaklandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında adamın bıçaklandığını görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında bir adamın elinde bıçak görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adamı öldürmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı bir adamın öldüğünü görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir