AnaSayfa / Genel / Kahve falında pot kırmak

Kahve falında pot kırmak

Kahve falında pot kırmak istediği oranda da eğleneceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bekârlığına da veda edeceğine, yeni bir ev alınacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında pot kırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında pot kırmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında harry potter olmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında harry potter görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Kahve falında taze ceviz kırmak işinde ustalaşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında rakı bardağı kırmak amacına nail olacağına, engellerden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çaydanlık kırmak karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarı kırmak saygınlığına leke sürüleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay tabağı kırmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir