AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, zorlukların bir anda biteceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, büyük kazanç elde edileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlandığını görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sorunların tarihe karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının nişan görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına inanılır.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalettir.

Kahve falında genç bir kızın nişanlandığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızla nişanlanmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir