AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını nişanlanmış görmek

Kahve falında kızını nişanlanmış görmek

Kahve falında kızını nişanlanmış görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, hastalıkların yakınına uğramayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızını nişanlanmış gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Kahve falında kızının nişan görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına alamet eder.

Kahve falında nişanlı kızı hamile görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla nişanlanmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında komşu kızının nişanlandığını görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızla nişanlanmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızın nişanlandığını görmek doğru adımlar atacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızla nişanlanmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir