AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlını başka kızla görmek

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlını başka kızla gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Kahve falında nişanlını başka kızla görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında başka biriyle nişanlanmak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkalarının nişanlandığını görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında başka biriyle nişanlandığını görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek umutsuzluğa düşeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini nişanlanmış görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin nişanlandığını görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir