AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın avret yerini görmek

Kahve falında kadın avret yerini görmek

Kahve falında kadın avret yerini görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, ferahlığa çıkılacağına, güzel bir evliliğe, geçecek güzel bir ömre, parasının ve malının eksilmeyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın avret yerini gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının avret yeri görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın avret yeri görmek zor durumlarda kalacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının avret yerini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kadının avret yerini görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir