AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı torbaya koymak

Kahve falında yılanı torbaya koymak

Kahve falında yılanı torbaya koymak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bahtının güzelleşeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı torbaya koymak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında yılanı torbaya koymak Allah’ın inayetini kazanacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında torbada yılan görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torba içinde yılan görmek ailesinden hayır göreceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında torbanın içinde yılan görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir torba dolusu ceviz görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Kahve falında poşet torba görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet eder.

Kahve falında torbada pirinç görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil torba görmek rakiplerini mağlup edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir