AnaSayfa / Genel / Kahve falında torbayla altın görmek

Kahve falında torbayla altın görmek

Kahve falında torbayla altın görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, dertlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet eder.

Kahve falında torbayla altın gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya maddi bağlantılarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında torba torba altın görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torba içinde altın görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın torbası görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında torbayla altın görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir torba altın görmek geçiminin kolaylaşacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulur.

Kahve falında torba dolusu altın görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında torba içinde balık görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında torba dolusu para görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir