AnaSayfa / Genel / Kahve falında bez kesmek

Kahve falında bez kesmek

Kahve falında bez kesmek kazancının çok daha fazla olacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına işaret eder.

Kahve falında bez kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız.

Kahve falında bez kesmek şeytanın aklına uyacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bez kesmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında kakalı bez görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hazır bez görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında temiz bebek bezi görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet eder.

Kahve falında yırtık bez görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bezli bebek görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir