AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır bez görmek

Kahve falında hazır bez görmek

Kahve falında hazır bez görmek yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hazır bez gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Kahve falında hazır bez görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında bez kesmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kirli bez görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sofra bezi satın almak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında kızlık bezi görmek karanlıkların aydınlanacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında adet bezleri görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, herkesin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında boklu bez görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek ağacına bez bağlamak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir