AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakalı bez görmek

Kahve falında kakalı bez görmek

Kahve falında kakalı bez görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, tartışmaların son bulacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı bez gördüyseniz:

  • Ailevi konulardaki hassasiyetiniz işinizi zorlaştırıyor.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalettir.

Kahve falında kakalı bez görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, zorlukların bir anda biteceğine yorulur.

Kahve falında kakalı bez yıkamak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bez torba görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, dertlerin sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında altına bez bağlamak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bez parçası görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir