AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık bez görmek

Kahve falında yırtık bez görmek

Kahve falında yırtık bez görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, büyük bir makama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık bez gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında yırtık bez görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bez görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında mutfak bezi görmek işlerin düze çıkarılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bebek bezi satın almak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında adet bez görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Kahve falında şile bezi görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, şifa edineceğine delalet eder.

Kahve falında bez görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sofra bezi görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir