AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bebek bezi görmek

Kahve falında temiz bebek bezi görmek

Kahve falında temiz bebek bezi görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında temiz bebek bezi gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.

Kahve falında temiz bebek bezi görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında temiz bez görmek daima ona hürmet göstereceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında temiz adet bezi görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Kahve falında temizlik bezi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi yıkamak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin bezini değiştirmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir