AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden sopa yemek

Kahve falında ölüden sopa yemek

Kahve falında ölüden sopa yemek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, itibar edineceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden sopa yemek gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin, ortaklıklarınızın ya da ilişkilerinizin son kullanma tarihi dolmuş olabilir.

Kahve falında ölüden sopa yemek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden sopa yemek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında babadan sopa yemek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında sopa yemek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalettir.

Kahve falında kafaya sopa yemek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla dövmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına tabir olunur.

Kahve falında sopayla birini dövmek gönül sızılarının dineceğine, yaşamının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini sopayla kovalamak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir