AnaSayfa / Genel / Kahve falında sopa görmek

Kahve falında sopa görmek

Kahve falında sopa görmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kalabalık günler geçirileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Kahve falında sopa gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı sopa görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sopayla kovaladığını görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden sopa yemek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir sopa görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sopayla köpek kovalamak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilardo sopası görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sopayla birini dövmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun sopa görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir