AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyzbol oynamak

Kahve falında beyzbol oynamak

Kahve falında beyzbol oynamak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yeni mallara sahip olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyzbol oynamak gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Kahve falında beyzbol oynamak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Kahve falında beyzbol sopası görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işarettir.

Kahve falında futbol oynamak ve gol atmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında farelerle oynamak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine delalettir.

Kahve falında horon oynamak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ganyan oynamak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda oyun oynamak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir