AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta beyazını yemek

Kahve falında yumurta beyazını yemek

Kahve falında yumurta beyazını yemek kısmetin açılacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına yorulur.

Kahve falında yumurta beyazını yemek gördüyseniz:

  • Yeni iş başvuruları ya da yeni iş arayışları söz konusu olabilir, doğru yöntemler kullanmalısınız.

Kahve falında yumurta beyazını yemek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yumurta beyazı yemek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurtanın beyazını yemek üzüntülerinin biteceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında büyük beyaz yumurta görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, isteklerini yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında iri beyaz yumurta görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir