Kahve falında yumurtanın beyazını görmek

Kahve falında yumurtanın beyazını görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın beyazını gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken düzenlemeler var.

Kahve falında beyaz tavuk ve yumurta görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, anne ve baba duası alınacağına işarettir.

Kahve falında çok beyaz yumurta görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta beyazını yemek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın beyazını yemek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, fakirlik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sepette beyaz yumurta görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin ve yumurtasını görmek yeni bir makama sahip olunacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta beyazı yemek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir