AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelken kullanmak

Kahve falında yelken kullanmak

Kahve falında yelken kullanmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yelken kullanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Kahve falında yelkenli kullanmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yelken kullanmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yelken açmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yelkenli gemiye binmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yelken görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yelkenle uçmak yoksulluğa, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde yelken görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yelkenli görmek canının sağ olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir