AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelkenli gemiye binmek

Kahve falında yelkenli gemiye binmek

Kahve falında yelkenli gemiye binmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, gamsız bir hayat süreceğine, hanesine huzurun dolacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında yelkenli gemiye binmek gördüyseniz:

  • Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yelkenli gemiye binmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bereketin ve verimin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yelkene binmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında yelken kullanmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan yelkenli görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yelken görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında yelken yapmak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yelken görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir