AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yelkenli görmek

Kahve falında beyaz yelkenli görmek

Kahve falında beyaz yelkenli görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yelkenli gördüyseniz:

  • Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yelkenli görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bir yere taşınmaya işarettir.

Kahve falında beyaz yelken görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında yelken görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Kahve falında yelkenle uçmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yelken açmak büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yelkenli kullanmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında denizde yelken görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir