AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yelken görmek

Kahve falında beyaz yelken görmek

Kahve falında beyaz yelken görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yelken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya iş yaşamınızla ilgili bazı konular normalmiş gibi davranmak yerine elinize geçen bilgileri en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında beyaz yelkenli görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yelken görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yelken açmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yelken görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına yorulur.

Kahve falında yelkenle uçmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında uçan yelkenli görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde yelken görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir