AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelken yapmak

Kahve falında yelken yapmak

Kahve falında yelken yapmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında yelken yapmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişikliğin bedelleri olabilir.

Kahve falında yelken yapmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yelkene binmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yelken görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, şan şöhret kazanacağına işarettir.

Kahve falında denizde yelken görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yelkenli görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yelkenle uçmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yelkenli kullanmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yelken açmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir