AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelken açmak

Kahve falında yelken açmak

Kahve falında yelken açmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kötü gününden de geri duracağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında yelken açmak gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemenz gerekiyor.

Kahve falında yelken açmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan yelkenli görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yelken görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işaret eder.

Kahve falında yelken yapmak hastalıklarının son bulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yelkenli gemiye binmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında yelken görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında yelkene binmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yelkenli görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir