AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, çirkin sözler işitileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, işinde verimsiz olacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gerekli desteğe sahipsiniz.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak maddi olarak zayıflayacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, karamsarlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işindeki verimin artacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtada yazı yazmak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir