AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, moralinin yerine geleceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtada yazı yazmak hüsrana uğratacağına, kendisini ona adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtaya yazı yazdığını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak istediği arabaya bineceğine, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir