AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın eşinizin ya da sevgilinizin hoş olmayan bir durumdan sıyrılması olasıdır.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, variyetini çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle aynı yatakta yatmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak küs olduğu kişilerle barışacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak isteklerini yerine getireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir