AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle yatakta yatmak

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, bereketli işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, alım gücünü yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşiyle yatakta yatmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta yatakta yatmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulur.

Kahve falında hastane yatağında yatmak ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta başkasıyla yatmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatağa ters yatmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret eder.

Kahve falında kocayla yatakta yatmak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta bir erkekle yatmak rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir