AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yağmurluk giymek

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek maddi konuda zayıflayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, başarısının artacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek gördüyseniz:

  • Yeniden kendinize dönüyorsunuz.

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yağmurluk giymek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurlu havada gelinlik giymek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yağmurluk giymek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek mutlu ve huzurlu biri olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yağmur görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yağmurluk görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine alamet eder.

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir