AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yağmurluk giymek

Kahve falında sarı yağmurluk giymek

Kahve falında sarı yağmurluk giymek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yağmurluk giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size danışan veya tavsiyelerinize kulak veren kişiler olabilir.

Kahve falında sarı yağmurluk giymek ters giden olayların düzeltileceğine, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yağmurluk görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere rivayet eder.

Kahve falında yağmurlu havada gelinlik giymek küslükleri gidereceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah yağmurluk giymek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk giydiğini görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında sarı renkte elbise giymek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir