AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yağmurluk görmek

Kahve falında beyaz yağmurluk görmek

Kahve falında beyaz yağmurluk görmek elinin darda kalmayacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yağmurluk gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Kahve falında beyaz yağmur görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yağmurluk görmek suçlamalardan aklanılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurda namaz kılmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur izlemek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun altında namaz kılmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir