AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yağmurluk giymek

Kahve falında siyah yağmurluk giymek

Kahve falında siyah yağmurluk giymek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, şansın kapanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yağmurluk giymek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah yağmurluk giymek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yağmur yağdığını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, şansının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yağmur görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında siyah yağmurluk görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında sarı yağmurluk giymek onları rahat ettireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek çok daha mutlu olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir