AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, ağzının tadının bozulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, neşeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Kahve falında taşlı beyaz elbise giymek çok daha büyük işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz taşlı elbise giymek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Kahve falında siyah taşlı elbise giymek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına inanılır.

Kahve falında mavi taşlı elbise giymek başarının düşeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı elbise giymek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, makamının ve ününün artacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz taşlı elbise görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ters giden durumların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kendi üstünde beyaz elbise giymek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir