AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yağmur görmek

Kahve falında beyaz yağmur görmek

Kahve falında beyaz yağmur görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük savaşların yaşanacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yağmur gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Kahve falında beyaz yağmurluk görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek aynı karşılığı alamayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yağmur görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine yorulur.

Kahve falında yağmurdan sırılsıklam olmak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur ve su görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğun yağmur yağdığını görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gece yağmur görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rüzgarlı yağmur görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir