AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yağmurluk giymek

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, makbul olmayan işler yapacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Kahve falında yeşil yağmurluk giymek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yağmurluk giymek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yağmurluk giymek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yağmurluk giymek kötü haberler alacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yağmurlu havada gelinlik giymek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik ve yağmur görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve yeşillik görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir