AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüzgarlı yağmur görmek

Kahve falında rüzgarlı yağmur görmek

Kahve falında rüzgarlı yağmur görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayata küseceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında rüzgarlı yağmur gördüyseniz:

  • Söylenenlerin ya da tavsiye edilen şeylerin altında yatan nedenleri araştırmanızda fayda var.

Kahve falında yağmur ve rüzgar görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında rüzgarlı yağmur görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rüzgar çanı görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rüzgarla konuşmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı rüzgar görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hortum rüzgar görmek doyasıya sefasını süreceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalettir.

Kahve falında çok rüzgar estiğini görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına yorulur.

Kahve falında siyah rüzgar hortumu görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir