AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur ve su görmek

Kahve falında yağmur ve su görmek

Kahve falında yağmur ve su görmek amaçlarına ulaşacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve su gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzluklarsa sizi fazla yormadan geçecek şeylerdir.

Kahve falında yağmur suyu içmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu süpürmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında yağmur suyu biriktirmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yıkanmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu yağmur suyu görmek işlerinin kapanacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak işte başarılı adımlar atılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında birikmiş yağmur suyu görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında akan yağmur suyu görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir