AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurdan sırılsıklam olmak

Kahve falında yağmurdan sırılsıklam olmak

Kahve falında yağmurdan sırılsıklam olmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, bunun için sabırsızlanacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, bununla yüceleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sırılsıklam olmak gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam olmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, işlerinden de geri kalacağına delalettir.

Kahve falında yağmurdan sırılsıklam olmak tüm parasını kaybedeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda sırılsıklam ıslanmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, zor bir durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında sırılsıklam ıslanmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında sırılsıklam terlemek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yağmurun altında kalmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalettir.

Kahve falında yağmur sesi duymak durgun giden işlerin açılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Kahve falında kum yağmuru görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, onunla yeniden kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir