AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve yeşil perde görmek

Kahve falında beyaz ve yeşil perde görmek

Kahve falında beyaz ve yeşil perde görmek kişinin muradına ereceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, zor durumlara düşüleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil perde gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında beyaz ve yeşil perde görmek haneye bereket geleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil perde takmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tül perde görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil perde görmek işlerinin gerileyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tül perde almak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir perde görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz perde çekmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek toparlanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir