AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tül perde görmek

Kahve falında yeşil tül perde görmek

Kahve falında yeşil tül perde görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tül perde gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar da aniden yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yeşil tül perde görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında mavi tül perde görmek mutlu olacağınıza, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor tül perde görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında pembe tül perde görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu tül perde görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, aç kalacağına yorulur.

Kahve falında tül perde yıkamak elini eteğini her şeyden çekeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında tül perde çekmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski tül perde görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir