AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil perde görmek

Kahve falında yeşil perde görmek

Kahve falında yeşil perde görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, insanlara öncülük edeceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hatalarından erken döneceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil perde gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında yeşil perde takmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil perde görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tül perde görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, zor durumların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil perde görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde perde görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında eve perde takmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın sarısı perde görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski perde takmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir